Holly, Vår vardag

Även små katter kan få problem

Min lilla Holly börjar känna sig hemma här och har med det även försökt säga ifrån. För att göra en lång historia kort så har både Vanilj och Mazzy haft problem med en ny familjemedlem. Speciellt med en liten hona som löper. Nu är mina stora tjejer kastrerade men det är ju drygt en vecka sedan så än har inte alla hormorner kommit på plats. Det kommer ta sin lilla tid innan alla hittar sina nya roller.

En annan sak som jag märkte idag var att Holly har tappat en tand. Det är lite rött runtomkring så jag ringde till FirstVet och fick råd om Hexarinse som man kan dutta på för att undvika inflammation. Jag tror att hon har tappat tanden igår eller idag så jag avvaktar någon dag och ser hur det kommer se ut. På andra sidan kan man se hur den nya tanden har växt upp precis bredvid en gammal mjölktand. Ska bli spännande och se om den också försvinner här inom kort. Har jag otur kommer vi få operera bort den. Vill ju inte att Holly ska få bett-problem framöver.

Tur nog att jag har en bra försäkring som hjälper till om det skulle behövas.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.