10 reaktioner på ”Intresserad av kattungar

 1. Hej jag heter Lizette Holm jag har lämnat in en intresse anmälan angående att köpa en helig birma kattunge
  vi bor i Rissne i en 4a familjen består av mamma Martina och pappa Ronny och min lillebror Timmy och sen så har vi en norsk skogskatt och en liten hund vi hade tidigare en perser katt men som blev sjuk så vi fick ta bort den vår familj älskar djur, och så har vi ett landställe som ligger i skärgården Ornö, och vi brukar ta med djuren dit hör gärna av dig när Mazzy har fått sina kattungar vi är mycket intresserade kattungen får mycket kärlek och bus av oss

  Mvh Lizette & Martina!

  1. Hej Lizette!
   Jag har fått er anmälan och ni kommer få besked så fort Mazzys bebisar har kommit 😉 Ha en bra dag! Suzanne

 2. Hej Suzanne!

  Har nu skickat en intresseanmälan till dig. Det är jag som söker en kattunge å mina föräldrar i Leksands vägnar. Håller tummarna 🙂

  Mvh Helen

 3. Hejsan! Jag heter Amanda och är 20 år och har länge velat ha en Helig Birma. Jag har redan en katt på 8 år och är väldigt skygg och jag tror att en liten kompis till honom skulle göra susen. Helst en liten syster. Jag bor i Jordbro så det är inte någon lång färd. Ha det bra och jag hoppas att vi hörs!

  Mvh// Amanda

 4. Hej!
  Har fyllt i intresse nu. Vi är en familj med 4 Pers som bor i ett radhus i Gustavsberg, sthlm, 2 barn på 3 och 6 år. Alla är väldiga kattälskare. Hoppas på att kunna köpa ett syskonpar så de får sällskap av varandra utöver oss o familjen. Ser framemot att höra av er när kattungar nalkas 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.