Utställning

Utställning i Eskilstuna

På söndagen var det dags för kattutställning i Eskilstuna för både Mazzy (SE*Pinkalicious) och Poppy (SE*Stellanis Bugatti). Badningen dagen innan gick hur bra som helst. Till och med föning funkade fint för både Poppy och Mazzy. Inga problem alls.

IMG_0313

Först ut mina små hjärtan var Mazzy. Hon är inte riktigt bekväm med att vara bland andra katter och på utställning. Domaren Eva Porat var så otroligt duktig med Mazzy och fick henne lugn och fin på domarbordet. Vi fick en jättebra bedömning med EX2 (vilket tyvärr inte ger något certifikat) men vi är nöjda ändå. Konkurrenten hade idag en mycket finare substans på sin kropp (Mazzy är alltså alldeles för smal över kroppen – mer tonårsjänglig) och helt rättvist fick dagens certifikat.

IMG_0327 IMG_0329 IMG_0326

Poppy hade ingen konkurrens alls och fick utan problem sitt tredje certifikat, vilket gav honom idag titeln Premier (PR). Hurra säger vi! Vi är så glada så!

IMG_0323 IMG_0322 IMG_0321

IMG_0320 IMG_0319

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.