Popcorn, Utställning

Utställning i Västerås

Igår deltog vi i kattutställningen i Västerås. Poppy är ju den enda jag kan ställa för närvarande så han och jag är de som åker på utställningar. Eftersom vi har kattungar så var jag först skeptisk, men har bestämt mig för att isolera Poppy ett par dagar nu när han har kommit hem med Choklad så kattungarna inte får chansen och få något virus eller bakterie från utställningen.

Men nog om det… nu ska vi prata om det roliga! Poppy fick en jättefin bedömning och vann även BIV (Bäst i variant = alla kastrerade lilatabby) samt nominerades till panelen. Där hade han ingen chans han tävlar ju mot sådana stora och snygga killar som är bra mycket äldre än Poppy. Än är han alldeles för ung och har inte utvecklats.

Men kul var det och framför allt väldigt överraskande. De två äldre damerna som Poppy vann över är otroligt fina båda två, jag hade inte en tanke på att vi skulle kunna vinna överhuvudtaget. Så det var riktigt snopet och roligt så klart. Det som är roligast av allt är att Poppy tar detta så bra. Han bryr sig inte om att han är på kattutställning eller inte. Han är så lugn och cool.

Nu är Poppy stoppad, nu måste vi åka utomlands och bli Internationell Premier (IP). Så i sommar ska vi åka någonstans och tävla igen.

Tack alla underbara kattvänner som var på plats och hejade, tack alla ni som hört av er och grattat och tack underbara Lena för all hjälp med Poppys päls! Du är guld värd!

Film med Poppy i finalen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.