Popcorn, Utställning

Utställning i Sundsvall

I helgen har jag och Poppy varit i Sundsvall på kattutställning. Vi har haft som tradition att åka dit sedan jag hämtade hem honom då detta är hans födelseort. Vi har haft en underbar helg med härligt sällskap av massa trevliga katter och kattmänniskor. Poppy är som vanligt så härlig att umgås med på utställning. Han är verkligen en cool kille som tar det lugnt. Känns tryggt och åka med honom då han alltid visar fram sin bästa sidor.

På lördagen fick vi en fin bedömning av Michael Edström och var uppe till nominering. Vi var fyra stycken och en fin ragdoll vann och blev sedan även BIS, Best in Show. Vi är så nöjda över vårt certifikat CAPS. På söndagen lyckades Poppy charma domaren Magdalena Kudra, hon ville ha honom. Jag gick inte ens med på delad vårdnad 😉 Hon menade att hon var ensam och behövde en sådan kille som Poppy. Ja, jag med sa jag. Vi var uppe till nominering men förlorade mot fina PR SC S*Ma’ha Gita Humpty Dumpty som sedan blev BIS. Nu har vi sex certifikat kvar innan titeln Supreme Premier. Planen är att åka till både Danmark och Norge nästa år.

Det som är roligast och åka på utställning är och träffa alla trevlig människor! Så tack alla ni för en rolig helg!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.