Holly, Utställning

Utställningspremiär för Holly

Idag var Holly för första gången på kattutställning. Hon var en av de yngsta då hon gick i kattungeklassen och har inte ens fyllt fem månader. Jag vet att hon är urvuxen och har ett litet huvud med stor kropp, men min tanke är att hösten ska gå åt till att öva och lära sig kattutställningar. Tanken är att Holly ska bli min nya avelshona och utställningskompis. Men för att komma dit måste vi öva. Övning ger som sagt färdighet och jag vill ha henne precis lika cool som mina Poppy.

Holly började med att leka med vattenskålen så allt blev blött inne i buren. Efter det så kissade hon i lådan. Sedan var det lekdags…. iallafall enligt Holly. Annars gick det så bra.
Vi fick jättefin bedömning men vi hade en konkurrent i som var lite ändre än oss och som kommit längre i utvecklingen. Helt ok för oss för det är en fin tjej det med.

Jag är som sagt såååå nöjd med att Holly förde sig så bra inför domaren och att hon verkar lugn och sansad. Inget fräs eller rädda uttryck snarare speglades hela hennes personlighet av lekfullhet och nyfikenhet. Är som sagt sååå nöjd med dagen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.