Holly, Utställning

Utställning i Norrköping

I helgen har jag och Holly varit i Norrköping på kattutställning. Vi är så nöjda, iallafall om ni frågar mig. Holly är nog nöjd med att fått vara med matte och fått massa godis och uppmärksamhet. Jag är nöjd över att allt har gått bra och att hon tycker ändå att detta är ok.

Holly är verkligen mitt lilla bustroll. Mina andra har inte som små varit hälften så busiga som henne. Bara det att hon dansar och leker i en smutsig stekpanna och sedan hoppar ner på golvet och dansar vidare så det är fullt med tassspår på hela golvet. Eller att hon gladeligen hoppar in i duschen och vill bada. Det är inte heller riktigt normalt, men det är det som är charmen med min lilla skrutt. Hon är helt fantastisk precis som hon är.

På lördagen hade vi den italienska domaren Cristiano Federico Sandon och på söndagen polska domaren Magdalena Kudra. Båda gav jättefina bedömningar de säger precis som jag att hon behöver få växa ikapp med sitt huvud. Hon har en fin kropp och bra päls, ögon och fantastiskt uttryck, men som sagt idag har hon ett lite för litet huvud.

Men för mig är det viktigt att vi övar nu så att hon känner sig bekväm med att vara på utställningar. Att det inte blir som med Vanilj och Mazzy. Jag vill ju ha en utställningskompis till mig och Poppy. Nu blir det paus en månad innan det är dags igen. Då blir det nästan på hemmaplan med många av våra kattvänner och släktingar.

När vi kom hem började Holly leka direkt med Poppy. Han är verkligen hennes favorit och det bästa hon vet är att jaga honom över allt i huset. Han tycker om henne också och kan sitta och tvätta på henne hur mycket som helst. Jag brukar skoja om att Choklad fick Vanilj, Vanilj fick Mazzy, Mazzy fick Poppy och nu har han också fått en egen katt – Holly! 😀


Flera har frågat om vår fina Sturdibur och det är en gammal Limited Edition, men det finns nya fina att köpa via vårt e-handelsprojekt PetMerx som jag pysslar med på jobbet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.