Holly, Popcorn, Utställning

Utställning i Sundsvall

Äntligen är det dags för utställning i Poppys hemstad Sundsvall. För första gången ställer jag både Poppy och Holly. De har rest tillsammans med de andra katterna förrut och det har inte varit några som helst problem. I bilen åkte de i vår Car-Go Dubbel där jag hade placerat en toalåda. Tur var väl det för efter Gävle började hon göra ”mjukglass” och hårda korvar som hon trampade i. Usch så det luktade. Jag stannade och tog bort så mycket jag kunde. Vi åker en bit till sedan börjar hon tugga fragda och jag förstår att hon är åksjuk. Hon började även spy så jag fick stanna med mellanrum så jag fick koll på henne. En halvtimme innan vi var framme i Sundsvall så börjar kaskadspyr hon över Poppy som blir både rädd och förbannad.

Jag har nog aldrig sett Poppy så arg. Jag särade så klart på katterna och fick sedan så fort vi kom upp på hotellrummet bada dem en och en. Holly fick inte vara för nära då började Poppy brumma…. ni som känner Poppy vet att detta är så långt ifrån honom och hur han är i vanliga fall.

Jag försökte och ha dem i samma dubbelbur men Poppy var absolut inte nöjd. Fick sedan dela på dem för att han skulle bli lugn igen.

Poppy fick även träffa sina syskon, Affe, Agnes och Ella. Samt gammel-matte Anitha så klart! Det är sådant som jag tycker är kul att få dela med mina uppfödarkollegor. Jag är så glad för att jag fick köpa Poppy från Anitha.

Här är Poppy med storebror Affe som visas upp av sin matte Madde som är Anithas barnbarn.

Visst är vi lika? Poppy med storebror Affe.

Holly underhåller oss på hotellrummet på lördagkväll med att leka med en toarulle.

På söndagen blev Poppy nominerad till panelen.

Poppy i panelen på söndagen

Foto taget av: Liv Ånonli
Foto tagit av: Katarina Eklöf
Foto tagit av: Katarina Eklöf

På söndagen fick äntligen Holly sitt sista CAC och blev Champion. Hurra! Nu kommer hon får växa på sig lite och få en kull innan det är dags igen. Poppy däremot kommer jag nog försöka ställa under sommaren då det är då han har päls.

Tack alla trevliga människor som vi har träffat under helgen! <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.