Kattungedagbok 2014

Dag 65
Hittills har Vanilj haft en bra dräktighet. Hon är större än förra gången men det betyder inte att hon kommer få fler kattungar. Vi har pratat med en bruntabby hane, Bobo så det skall bli riktigt spännande och se vilka färger dessa små söta saker kommer få.

Nu går vi som sagt i väntas tider….

Dag 66
Än visar inte Vanilj några tecken att det är dags. Förra året så skedde det dag 67 så vi får väl se imorgon hur det blir. Hon är trött och sover mest. Helst gärna bredvid mig. Vanilj äter fortfarande och hon har normal temperatur. Den brukar gå upp lite när det är dags för förlossning.

Dag 67
Idag är dagen som vi tror är dagen för att kattungarna skall komma. Iallafall om det är så som det sägs att de föds på samma dag som förra kullen. Just nu ligger Vanilj i soffan och breder ut sig. Hon verkar lugn och egentligen inte ge några tecken på att det är dags. Hennes magen eller form har ändrats, hon ser mer ut som ett päron nu så att kattungarna har flyttat sig nedåt. Det är väl tecken på att det borde vara dags snart. Choklad håller oss sällskap i soffan. Hon vill mysa hela tiden och är precis så som Mazzy brukar vara. Hon har även gått och letat efter Mazzy så det blir nog bra när hon kommer hem.

Dag 68
Vanilj är lugn. Väldigt lugn. Hon sover mest och vill vara mig nära. Idag så har hon försökt boa sig i rosa huset och har börjat få förvärkar. Hon springer på toa titt som tätt också, men än inga kattungar.

Dag 69
Kl. 6.10 födde Vanilj årets lilla Minivanilj – Lilla Orange. Läs mer om detta här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.