Om Pinkalicious

Jag heter Suzanne Fors och skaffade min första birma 2012. S*Birmastans Hemma hos Julia, eller Vanilj som hon numera kallas. Jag har haft katter tidigare men ingen raskatt. Aldrig trodde jag väl att jag skulle gilla och åka på utställningar och inneha en liten katteria. Men så är nu fallet och jag älskar det.

Vi bor i vackra Tyresö söder om Stockholm i ett litet rött radhus med vita knutar.

Pinkalicious vision
Vi är en liten katteria i hemmiljö och med en till två fertila honor. Våra katter är i första hand våra familjemedlemmar men självklart har vi en vision kring vad vi vill uppnå med vår uppfödning.

”Vi arbetar aktivt för att avla fram friska birmor med rastypiska utseende och med gott lynne och underbart temperament. ”

Vi fokuserar på att socialisera kattungarna i tidig ålder och förbereder dem så gott vi kan inför deras flytt till deras nya familjer. För oss är hälsan viktig därför gör vi hälsokontroller på alla våra avelsdjur. Allt för att vi ska få insikt i hur de mår.

Vi skämmer bort våra katter med uppmärksamhet och kärlek. Det tycker vi att alla katter är värda – med eller utan stamtavla.

Från vänster: Holly, Choklad, Mazzy, Vanilj och Poppy