Mina katters beteende

När mina katter slickar mig i ansiktet vet jag att de tycker om mig. Det är ett sätt för dem att visa att de accepterar mig och att jag är uppskattad.

Vanilj – Drottningen över Lyckogången
Hon är den som bestämmer hemma hos oss. Hon går graciöst nästan skrider fram och är elegant och otroligt tillgiven. Hon pratar ofta med mig och berättar hur hon vill att det skall vara. När vi skall gå upp och när det är dags och gå och lägga sig. Framför allt är hon bra på att tala om när det är dags för godis.

Man brukar prata om att gå som en katt kring het gröt, detta är Vanilj i ett nötskal. Hon vandrar runt och runt innan hon bestämmer sig för var hon skall ligga. Motion är med andra ord viktigt för vår drottning.

Mazarin – Lilla prinsessan
Mazarin är inte bara vacker och fotogenique, hon bara älskar att bli fotograferad. Hon gör olika poser och spärrar gärna upp sina fina blå ögon. Allt för att se så vacker ut som möjligt. Mazarin är nyfiken och envis. Men väldigt sällskaplig och social. Hon är verkligen som en liten prinsessa.

Hon har en sådant underbart utseende och jag ser verkligen hur lik hon är sin ståtliga pappa. Hon har också ett roligt sätt och prata på. Inget jamande utan ett kort meow mer.

Popcorn – Lilla gentlemannen
Popcorn, Poppyboy eller Poppan som jag brukar kalla honom är världens godaste katt. Han har ett underbart temperament han är snäll och omtänksam mot andra katter. Han visserligen fortfarande en ungkatt då han är bland de yngsta i familjen.

Han pratar gärna och är riktigt social liten krambjörn. Finns inget bättre än att gosa en stund med min underbara kille.

Choklad – Allas vän och förtrogna
Choklad är vår sällskapskatt. Hon är den som underhåller alla andra katterna, ser till att alla mår bra och att ingen är utanför. Hon är den som umgås med alla de andra och är mån om att alla skall ha det bra. Hon är den smartaste av mina katter och hon kan öppna dörrar och garderober.

Choklad ger harmoni i vår familj och hon är Vaniljs bästa vän – för alltid.

Holly – Vårt lilla busfrö
Sist men inte minst vårt lilla busfrö Holly eller Hollywood Rose som hon egentligen heter. Jag har aldrig haft en sådan busig kattunge tidigare. Hon vet hur hon ska göra för att få uppmärksamhet från mig och de andra katterna. Hon är helt otroligt charmig också så man kan inte låta bli och bara älska henne för den hon är. Hon går bra tillsammans med alla. Det är Vanilj som tycker hon är lite jobbig och framför allt när hon löper så kan det bli lite fräs, men annars går det peppar, peppar…. bra.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.