Vanilj 2013

Mini-Vaniljerna Dag 43-65 2014

Mini-Vaniljerna växer så och de börjar bli riktigt stora. Vanilj låter dem dia ett par gånger om dagen, men kattungarna äter nu torrfoder i vatten. Så mätta blir de.

Vi har även övat så att de skall bli rumsrena. De har haft lite problem med att göra det i lilla lådan. Maräng till exempel sitter gärna i lådan men låter allt komma utanför. Men de har inte gjort något utanför lekhagen så allt är på rätt väg.

I helgen tog jag bort lekhagen då den inte behövdes längre då kattungarna springer lösa överallt. Nu börjar de gå på stora lådan och det funkar mycket bättre.

Vi var och vaccinerade kattungarna förra veckan och det gick jättebra. Veterinären tyckte att kattungarna var otroligt sociala och gosiga. Sötast var Muffins som lade sig på rygg och ville att veterinären skulle klia honom på magen. Han charmade henne totalt.

Sedan ett par nätter tillbaka så ligger nu alla i min säng på natten. Så vi har det riktigt varmt och skönt då fem katter har värmt mig från topp till tå. Och nu menar jag verkligen topp till tå. I huvudet har Muffins legat. Han har masserat min hårbotten och tuggat på mitt hår. Precis vid halsen har Mazarin legat och mot mitt bröst har Maräng legat. Ner vid fötterna ligger Choklad och Vanilj. De som i vanliga fall ligger bredvid sängen ligger nu också i, de vill inte missa någonting.

DSC_0135 DSC_0154 DSC_0183 DSC_0225 DSC_0236 DSC_0260 DSC_0287 DSC_0291 DSC_0296 DSC_0337 DSC_0344 DSC_0353 DSC_0367 DSC_0393 DSC_0400 DSC_0428

Det är även klart med vart Muffins coh Maräng skall ta vägen den 19 februari, vilket känns väldigt skönt. Båda kommer komma till underbara familjer och få den uppmärksamhet som de behöver.

Ni kan även följa Mini-vaniljerna på Instagram, via hashtag #minivaniljer .

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.