Vanilj 2014

Sjuttonde dagen

Tiden går verkligen fort när man har annat och tänka på så som kattungar. Pralin blir bara sötare och sötare. Precis så som det skall vara. Det märks att hon brås på sin mamma och stora syster när det gäller att vara envis. När hon väl har bestämt sig så ger hon sig inte.

Jag tycker det är otroligt fascinerade hur tidigt deras personlighet utvecklas. Förra året fick jag följa Mazzy från det hon kom ut från Vanilj till nu. Redan när hon föddes visade hon att hon inte finner sig i vad som helst. Hon började redan under dag ett visa att det var hon som bestämde, fast hon var yngst. Hon bestämde vilka tuttar som hon skulle ha och Valle (Muffins) och Maräng fick snällt byta.

Mazzy är riktigt duktig stora syster och pysslar om lilla Pralin så mycket hon kan. Hon tvättar och tvättar perfekt extra mamma.

 

IMG_1118 IMG_1119 IMG_1126 IMG_1127 IMG_1128 IMG_1132 IMG_1136 IMG_1137 IMG_1197 IMG_1200

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.