Vanilj 2014

Tjugofemte dagen

Idag har vi haft besök av Lena Pettersson, SE*Sherrydarlings som har Vaniljs mamma och pappa. Hon tycker allt att vår Pralin är mörkt blåtabby, precis som Vanilj var när hon var liten. Så färgen får vi nog vänta lite med. Jag hoppas ju att hon är bruntabby, men som sagt hon kan likaväl vara mörkt blåtabby.

Eftersom internet har varit nere större delen av dagen här hos oss så har jag passat på och fotograferat katterna i sina tomtekostymer. Tyvärr så är Pralin för liten, men till henne har jag fixat en julstrumpa från The Body Shop. Idag testfotograferade jag bara, funderar lite på hur det skall se ut när det blir klart som julkort.

Choklad och Vanilj var måttligt roade över detta spektaklet med att få på sig tomtekläder. Men både Mazarin och Pralin tog det ändå med ro. Mazzy somnade med tomtedräkten i soffan. Pralin satt snällt i de poser jag ville ha henne i. Synd nog så hade jag alldeles för mörkt så vi kommer få fota om med mer ljus. Övning ger färdighet har jag hört.

Jag tyckte som sagt att Mazzy var en linslus, men jag tror nog att Pralin klår henne. Oj så hon kan vara söt framför kameran. Nyfiken är hon iallafall och vill gärna vara med där det händer hela tiden. Hon är otroligt bortskämd med allas uppmärksamhet. Men det är ju så det skall va när man är liten.

Lite bilder från dagen….

IMG_2193 IMG_2265 IMG_2132 IMG_2137 IMG_2141 IMG_2142 IMG_2144 IMG_2148 IMG_2160 IMG_2161 IMG_2163 IMG_2164 IMG_2167 IMG_2168 IMG_2170 IMG_2174 IMG_2175 IMG_2181 IMG_2207

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.