Vanilj 2014

Tjugonde dagen

Lite söta bilder på Pralin och mamma Vanilj.

IMG_1387 IMG_1397 IMG_1400 IMG_1407 IMG_1409 IMG_1411

Nu kan jag äntligen berätta. Vi har fått dispens från jordbruksverket, vi är nu officiellt ammor till två små bengaler. En kille och en tjej. De kom redan förra veckan på fredagkväll och de var tre små syskon. Tyvärr dog den minsta av dem i förrgår kväll men vi visste redan från början att det kanske inte skulle gå hela vägen. Kattungarna förlorade sin mamma i lördags och Vanilj har tagit dem under sina vingar och anser nu att de är hennes. Pralin har på så sätt fått fostersyskon som är två veckor yngre så framöver får ni inte bli förvånade över att få se lite bilder på små söta bengaler.

IMG_1035 IMG_1041 IMG_1043 IMG_1103
IMG_1149

Den ljusa snö bengalen är en kille och den mörka är en tjej. De klättrar på Pralin och bland tror de även att de kan snutta på henne. Då blir hon lite trött på dem och klättrar ut ur rosa huset och går ut i lekhagen istället. Men oftast så ligger de tillsammans i en hög och sover ihop.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.