Vanilj 2014

Trettioandra dagen

Idag har jag inte hunnit umgås så mycket med Pralin eller med bengalerna då jag har jobbat borta. Men de har varit ompysslade av min söta granne istället och allt har gått hur bra som helst. Men när jag kom hem så satt Pralin på köksgolvet, då hade hon tagit sig ut och Vanilj, Mazzy och Choklad vallade henne runt i köket.

Tur att hon är så söt, det är svårt och vara arg på lilla skruttan. Arg av rädsla. Hon är så liten och hon har inte riktigt koll på sin kropp än. Är så rädd att hon skall göra sig illa. Annars är det bara kul att hon är så tidig och framåt i sin utveckling. Att hon är helt orädd kan ibland vara charmigt men också en del som gör att jag blir lite nervös och orolig.
IMG_3122 IMG_3123 IMG_3133 IMG_3134 IMG_3136 IMG_3180 IMG_3181 IMG_3182

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.