Vanilj 2014

Sextiofjärde dagen

Idag har kattungarna fått kokt fisk. Oj vad de åt! Pralin hade hela ansiktet fullt med mat, så det var nog gott. Hon äter visserligen allt. Till och med resterna av min risgrynsgröt 🙂

Jag och Mazzy har varit på playdate, eller rättare sagt tanken var att vi skulle ha playdate men Mazzy ville inte. Hon tyckte alls det var roligt och leka med Valle idag. Så vi fick åka hem utan en massa lek. Trist men så kan det va, antagligen är det för att hon har börjat bli fertil. Vi får prova lite längre fram. När vi kom hem möttes vi av Pralin som var överlycklig över att Mazzy var hemma igen. Lika glad blev Mazzy.

Men småttingarna som sagt de har haft fullt upp med att leka, sova och äta.
Bengalsyskonen börjar få massa fart och jag märker att de biter och klättrar mer än vad Pralin gör. De biter även på saker – helst sladdar eller på mina kuddar. Jag försöker lära dem att inte bita, men de verkar inte lyssna på mig.

IMG_7625 IMG_7753 IMG_7758 IMG_7759 IMG_7765 IMG_7767 IMG_7768

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.