Vanilj 2014

Sjuttiotredje dagen

Idag har jag haft en dag full med jobb så det har inte funnits så mycket tid till att fota småttingarna. Vi fick stora paket med mat idag så nu får de allt äta! Vanilj pratar med småttisarna men de vill inte lyssna riktigt på henne.

Nu märks det att de börjar bli stora. Bengalerna härjar fritt och börjar bli näst intill sjövilda. Pralin hänger gärna även med de stora katterna, även om de inte är lika glada åt det. Hon har inte gått upp lika mycket som förut så jag har gett henne lite majsvälling på morgonen och på kvällen. Det älskar hon, oj så gott det är. Hon vill inte ha det i nappflaska utan i spruta. Självklart vill Mazzy ha likadant så visst, det får hon så klart.

Imorgon fyller bengalerna 9 veckor. Tänk så fort tiden flyger fram. Pralin kommer bli 11 veckor på lördag. Inte många veckor kvar innan de kommer flytta hemifrån.

Imorgon skall jag passa på och fota dem lite mer. Kanske även med den riktiga kameran. Det är iallafall målet.

IMG_8724 IMG_8725 IMG_8726 IMG_8729 IMG_8730 IMG_8731

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.