Vanilj 2014

Nittiofemte dagen

Idag var det en stor dag. Vi var hos veterinären och tog andra vaccinsprutan, id-chippade samt gjorde besiktning utan anmärkningar. Efter besöket åkte bengalerna med sin ägare Eva hem. Har fått fin rapport om att det verkar gå bra för dem i deras nya hem.

Här hemma har vi tagit det lugnt. Tempot har varit väldigt lugnt och konstigt nog så har varken Pralin eller Vanilj gått och letat efter bengalerna. Pralin har dock varit nära mig hela dagen. Hon har lekt lite men framför allt har hon sovit en hel del.

Nu på kvällen så har vi haft problem med elen så ikväll blir det inte någon tv, utan vi får mysa tillsammans allesammans i sovrummet framför iPaden. Att ha fyra katter i sängen är inte alls fel om man säger så.

Jag får passa på och njuta av Pralin nu för på fredag åker vi till Norrköping. Då är hon vuxen nog till att flytta hemifrån. Då är det dags för henne att börja sitt nya liv med Karin, Anders, Nadine, Uchi och Deshi. Men än får jag allt mysa ett par timmar till.
IMG_1673 IMG_1677 IMG_1685 IMG_1688 IMG_1693 IMG_1696 IMG_1698 IMG_1700 IMG_1704

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.