Popcorn

Första dygnet med Popcorn

Nu har Popcorn varit hemma hos oss över ett dygn. Han har mötts av tre fräsande tjejer som inte var direkt förtjusta i honom. Det luktade ju kille om honom! 😀
Nu går det bättre. Nu så är det bara Choklad som fräser varje gång hon träffar honom. Men hon gör så klart ingenting. Popcorn går med sänkt huvud förbi Choklad. Han tycker det är konstigt att hon som är så stor, är rädd för honom som är så liten.

Både Vanilj och Mazzy börjar nu lukta och slicka på honom. Vi får ju ge det ett par dagar. Jag kommer ihåg för tre år sedan när Vanilj flyttade in, då fräste hon och Choklad på varandra i fem dagar innan de blev bästa kompisar.

Antar det kommer ta ett par dagar innan de har vant sig. Tills dess får jag njuta av att ha en kille som älskar och vara med mig. Popcorn är så kelsjuk och är med mig även på nätterna. Han leker bra med sig själv men blir jätteglad när jag försöker leka med honom.

Han är väldigt social och igår när vi fick besök så hade han inga problem att somna lite i min väns famn. Popcorn är en underbar katt! Ser verkligen fram mot att få följa honom i hans utveckling 😀

IMG_2736 IMG_2738 IMG_2741 IMG_2755 IMG_2764 IMG_2785 IMG_2792 IMG_2820 IMG_2822 IMG_2829 IMG_2831 IMG_2849

2 reaktioner på ”Första dygnet med Popcorn

    1. @Anitha Ja, det får vi hoppas att han gör. Jag är som sagt jätteglad att han bor hos oss. Han är sjukt gosig!! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.