Poppy LOVE

Hurra för dig, Soto!

:copyright:Karin Johansson 2015

Tack för ditt brev, Soto! Idag fyller du 6 månader berättade matte. Hon säger att hon önskade du var här så hon kunde pussa på dig. Jag vill också att du skall vara här. Tanterna vill inte leka med mig så mycket som jag vill så det hade varit kul om du var här då hade vi kunna springa fram och tillbaka och leka tafatt. Det hade varit kul.

Matte har sagt att ni skall få en bebis hemma hos er. Hon sa att du är så duktig som hjälper din matte. Mazzy och jag är också duktiga igår när matte skulle byta sängkläder så hjälpte vi till. Det var jättekul!

Idag hjälper vi till och passa tvätten. Oj så roligt det är när tvättmaskinen rör på sig. Sedan låter den konstigt.

IMG_7539

Matte berättare också att du leker haj och biter din matte, det verkade så kul så det har jag också börjat göra. Aj så matte skriker när jag biter henne i fötterna. Hehe, men då vaknar hon iallafall.

IMG_7363
IMG_7355IMG_7475

Nu är jag jättetrött. Vi har ätit frukost och sprungit runt här på morgonen. Sedan har ju jag och Mazzy passat tvätten, vilket är ett tungt jobb. Så nu vill jag sova en stund. Sa jag det förresten att vi fick massa godis idag fast det är bara fredag? Var nog för att du fyllde år. Matte sa något om det.

Nästa vecka skall vi åka på äventyr. Så då är vi på resande tass, som matte sa. Men skriv snart! Än en gång grattis!

XOXO Poppy

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.