Poppy LOVE

Äntligen, Soto!

Åh vad jag har längtat efter att höra något från dig! Blev så glad så jag bet matte i foten av glädje! Hon skrek jättehögt. Jag försöker skrika lika högt men hon kan skrika högre jag lovar. Jag har haft fullt upp, matte säger det är något med mina hormoner.

Jag leker mest med Mazzy men din mamma är också rätt kul när hon inte är sur-kärring! För det kan hon vara ibland då får jag inte gå nära henne. Då blänger hon på mig, kanske ger ett litet fräs. Choklad är alltid kul och leka med. Hon och jag springer ofta och jagar varandra. Mazzy vill hellre leka kurragömma.

Frågade matte om det där med pojkvän och hon säger att jag måste träffa andra innan jag träffar dig. Att vi är för små än, eller vad hon sa. Orkade inte riktigt lyssna på henne …. hon pratar så mycket och skall pussas när jag väl kommer och är med henne. Men jag gillar henne hon är snäll och vill ju väl. Får ju godis och massa god mat. Men hon verkar tycka jag är smutsig för det är bara jag som behöver bada hela tiden.

Stackars din lill-husse. Hoppas han mår bättre nu? Han har så fina ögon säger matte. Hon berättade att det var därför vi inte fick brev från dig för att han var på sjukhus och din matte fick åka med honom. Hoppas ni får vara tillsammans nu, så vi får fler brev från dig!

Just det ja träffade ju din matte när jag var på den där stora kattutställningen i Malmö. Hon kom och sa hej till mig! Tror jag fick en puss av henne. Hon verkar iallafall väldigt snäll din matte!

Nu sover jag mest…matte säger jag börjar bli stor.

Skriv snart igen! Xoxo

IMG_0063
Min gammal-matte Antiha
IMG_0083
Jag och gammal-matte Anitha och min brorsa Bentley med sin matte Siv

IMG_0528 IMG_0411 IMG_0093 IMG_1554
IMG_0934IMG_0001

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.