Vanilj 2016

Nittonde dagen

Lilla Blå är minst och var den som kom ut sist. Idag har vi iallafall haft en riktig mysdag tillsammans och han/hon har varit helt otroligt söt. (https://www.facebook.com/suzanne.fors/videos/10153949225109553/) Sände live från kattungehagen tidigare ikväll, så otroligt söt Lilla Blå är.

Men alla kattungarna är redan nu väldigt sociala och blir glada när jag sätter mig en stund i kattungehagen. Jag har idag varit där två gånger, precis som igår. Vill inte störa dem men samtidigt så måste jag väga dem samt se till så att de minsta får lite tillskott med KMR.

Annars har kattungarna sovit mycket idag. Jag har suttit hemma och jobbat och fått sällskap av både Mazzy och Vanilj under dagen. Båda har också varit inne hos kattungarna. Mazzy tvättar och tvättar dem. Vanilj får lite avlastning vilket hon inte alls klagar över. Hon tycker det blir lite varmt ibland och hoppar ur kattungehagen och lägger sig på golvet för att svalka sig lite.

IMG_6492IMG_6480
IMG_6474
IMG_6446
IMG_6443

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.