Vanilj 2016

Sjuttonde dagen

Idag var kattungarna så livliga. De ville umgås så fort jag pratade med dem eller kom in i kattungehagen. Det jag märkte var att de nästan inte har gått upp något alls. Antar det har och göra med att de har börjat röra på sig och har använt mer energi. Så jag valde att ge dem lite mjölkersättning på kvällen. Inte mycket men bara så de får i sig lite grann.

Men de börjar bli riktigt roliga nu, lilla vit är sist med sina ögon, men alla verkar höra för de reagerar på ljud. Mamma Vanilj är tålmodig. Hon låter dem hållas, men ibland när de sover smiter hon iväg och lägger sig med mig på soffan. Kan inte vara lätt och vara mamma till fem små knyten.

Nästa vecka kommer Lena som har haft Vanilj som liten. Skall få hjälp med att titta på kön och färg, men tills dess får vi tåla oss 😀 Nu njuter jag bara av att de är så underbart söta. Helt kravlöst visar de sin kärlek till omgivningen. Kattungar är helt fantastiska. Så små och så söta! Men framför allt är det just att få ta del av deras uppväxt som är roligt.

IMG_6351 IMG_6363 IMG_6369 IMG_6370 IMG_6371 IMG_6375 IMG_6378 IMG_6379

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.