Vanilj 2016

Tjugosjätte dagen

Idag har varit en riktigt bus-dag, iallafall om ni frågar Mini-vaniljerna. De har skuttat omkring och lekt, med sig själva och med deras barnvakt – Mazzy. Tänkte berätta lite mer om kattungarna. Har ju haft tre veckor på mig att studera dem.

Bounty (Rosa) SBI a – Blåmaskad
Största killen i kullen. Är den som äter mest och som gärna ligger och sover med en tutte i munnen. Riktig nallebjörn som gärna ligger och myser för sig själv. Väldigt lik storasyster Mazzy och storebror Valle. Kommer bli en riktig snygging!

Snickers (Röd) SBI c 21 – Lilatabby
Underbar kille som har charmat mig totalt. Han är en cool kille som pratar lite försiktigt och hänger och softar en hel del. Han sträcker gärna upp sitt söta lilla ansikte och vill bli pussad och gullad med. Otroligt social med mig och med de andra katterna.

Plopp (Orange) SBI c 21 – Lilatabby
Cool kille som till sättet är väldigt lik sin storasyster Maräng när hon var i samma ålder. Han kan sitta ensam och leka för sig själv eller leka i grupp. Han är så söt när han försöker sysselsätta sig själv genom att ligga på rygg och pilla sig själv på magen och i ansiktet.

Japp (Vit) SBI a 21 – Blåtabby
Den lilla killen som jag misstänkte var en liten tjej. Han var den som den första dagen inte riktigt hängde med de andra i utveckling men som redan efter ett par dagar var ikapp. Han är otroligt mysig och kommer gärna och vill gosa och somnar gärna på mig när jag sitter i kattungehagen. Han älskar och bli kliad på huvudet och pussar vill han ha flera stycken per dag. En riktig goseplutt.

Daim (Blå) SBI a 21 – Blåtabby
Minsta killen i gänget. Underbart charmig som vill ha massa uppmärksamhet genom att han vill få pussar och bli gosad med. Han vill gärna umgås en stund på tu man hand och mysa lite. Han har sin pappas temperament och jättecharmig. Han är en perfekt kompis, som man kan ha konversationer med 😉

Nu börjar det bli dags för er som är intresserade av Mini-Vaniljerna och boka möte. Vi vill gärna träffa er och ser fram mot att ni hör av er.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.