Mini-Majs (Popcorn bebisar)

Besök hemma hos Lena och Poppys bebisar

Idag har jag varit hemma hos Lena och träffat Happy (S*Birmastans Strängnäs Yellow Rose) och hennes 4 veckor gamla kattungar. Poppy är pappa till dessa små underverk. Känns så roligt att jag får vara med i deras uppväxt och får ta del av hur de utvecklas. Tack Lena för jag fick komma och för att du alltid är ett underbart bollplank!

IMG_9998

IMG_0075
Sherrydarling’s White Ghost
IMG_0076
Sherrydarling’s Piri Piri
IMG_0077
Sherrydarling’s Golden Cayenne
IMG_0078
Sherrydarling’s Jalapenos

IMG_9942 IMG_9972 2Happy och Poppy har fått tre killar, (vi tror, en blå tabby, en lilamaskad och lila tabby) och en tjej (lilamaskad). Ingen av dem är tingad än men är ni intresserade – kontakta Lena. Hon kommer börja ta emot besök så fort kattungarna är över fem veckor.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.