Vanilj 2016

Femtioåttonde dagen

Katter ger energi! De ger så mycket kärlek oavsett om de är några dagar gamla eller flera år. Mina små sprudlar av energi så fort de är vakna. De är nyfikna och springer runt omkring och deras uppsyn ser oskyldig ut samt de ser verkligen lyckliga ut.

Kattungarna mår bra, de äter, de leker och de sover. Ja än så länge sover de massor. Precis som kattungar skall göra. Mamma katt Vanilj är alltid i närheten. Hon ligger oftast i soffan och iakttar kattungarna. Mazzy är verkligen rund nu och det är drygt en vecka kvar innan hon skall få sin kull.

Igår när jag kom hem från jobbet, öppnade ytterdörren så kom de springande som små hundvalpar. De var helt överlyckliga för att jag var hemma. När det väl är dags för att att lägga sig lade de sig allesammans bredvid mig. Så nära. Helt underbart med andra ord.

IMG_9870
SE*Pinkalicious Japp, SE*Pinkalicious Snickers, SE*Pinkalicious Daim
IMG_9902
SE*Pinkalicious Japp
IMG_9905
SE*Pinkalicious Japp
IMG_9909
SE*Pinkalicious Plopp, SE*Pinkalicious Daim, SE*Pinkalicious Bounty
IMG_9847
SE*Pinkalicious Snickers
IMG_9859
SE*Pinkalicious Snickers, SE*Pinkalicious Daim
IMG_9869
SE*Pinkalicious Daim

IMG_9885

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.