Vanilj 2016

Sextiosjunde dagen

Nu börjar kattungarna bli vana med att springa runt omkring i hela huset. Men ändå är övervåningen med alla leksakerna favoritplatsen. Kattungarna leker så otroligt bra med varandra.  Dammsugaren har de dock respekt för den låter massor. Plopp och Bounty fortsatte leken idag även om dammsugaren startade. Mamma Vanilj har aldrig varit rädd för den, utan tittat lite lojt på vad är detta för sak och varför låter den så mycket?

Annars hade det varit en lugn dag och vi har intagit soffläge och tittat på tv, precis som man skall göra när man är ledig. För som er är intresserade av vad som händer Mazzy så har jag startat hennes kattungedagbok.

IMG_0428 2
SE*Pinkalicious Daim
IMG_0429
SE*Pinkalicious Snickers
IMG_0452
SE*Pinkalicious Daim
IMG_0457
SE*Pinkalicious Snickers, SE*Pinkalicious Daim och längst bak SE*Pinkalicious Japp
IMG_0461
SE*Pinkalicious Snickers
IMG_0467
SE*Pinkalicious Snickers

IMG_0436 IMG_0437 IMG_0444 IMG_0448

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.