Vanilj 2016

Åttiosjätte dagen

Småkillarna är verkligen stora. Nu är det inte ens en vecka kvar innan de skall flytta hemifrån. Det kommer bli tomt, riktigt tomt. Men de kommer allt få nya fantastiska hem och nya familjer. Ibland funderar jag på vad har jag lärt mig av denna kull och de senaste månaderna? Att fem kattungar är fler än tre? Att fem små individer har så mycket mer energi än tre? Att fem söta kattungar har egna personligheter och är egna individer och som är helt olika fast det är syskon.

Jag är verkligen glad över att de är som de är. Alla fem är underbara – alla på sitt sätt. På onsdag ska vi som sagt vaccinera, besikta och de skall få mikro-chip. Sedan blir det flytt på torsdag…

IMG_1467 IMG_1479 IMG_1533 IMG_1538 IMG_1569IMG_1567

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.