Mazarin 2016

Fjärde dagen

Den sista lilla killen klarade sig inte utan somnade in tidigt på morgonen. Innan var han väldigt slö, precis som bengaltjejen. Sedan var det som om luften tog slut och killen somnade in. Allt var fridfullt. Dagen har gått till och massera Mazzys bröst, placera kattungarna (de som är kvar) vid hennes bröst, lite stödmatning samt vila lite mellan varven. Sömn är inget som jag har sysslat med de sista dagarna.

Mazzy mår bra efter alla omständigheter. Hon är pigg när hon är vaken men ligger bara med kattungarna. När jag kommer in i sovrummet blir hon jätteglad. Hon vill gosa lite med mig men jag följer med henne till bolådan och sätter mig där med henne och lägger kattungarna vid hennes bröst. Sedan sitter jag en stund och masserar henne, så hon känner sig uppskattad.

Kattungarna har slutat gå ner och börjar vända. Men jag väntar på att mjölken ska rinna till ordentligt. Tur nog är kattungarna väldigt pigga och är sugna på mat när de inte sover.

IMG_0846 IMG_0834 IMG_0832

4 reaktioner på ”Fjärde dagen

    1. Fy Suzanne, vad hemskt. Du har inte haft det lätt de sista dagarna. Jag hoppas verkligen de två som är kvar blir riktigt busiga och ger dig och familjen stor glädje

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.