Mazarin 2016

Tjugofjärde dagen

Nu har Mazzys små börjat få vara ute en liten stund på min säng. Det handlar om ett par minuter efter jag har vägt dem på kvällen eller mitt på dagen. De börjar uppskatta att jag kommer in och gosar lite med dem. Båda två är jättesöta. Tjejen är verkligen mindre än killen – men hon följer sin viktkurva och går stadigt uppåt. Hon är riktigt pigg och en riktig personlighet (med andra ord väldigt lik sin mamma).

Jag har funderat på namn och det är inte alltid det lättaste men killen kommer få heta Mandel och tjejen kommer heta Marsipan! Jag älskar godsaker och mina namn inspireras av det.

IMG_2066 IMG_2068 IMG_2069 IMG_2072 IMG_2079 IMG_2081 IMG_2082 IMG_2085 IMG_2092

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.