Mazarin 2016

Femtiosjunde dagen

Idag hann vi leka lite på morgonen innan jag skulle till jobbet. Tjejerna sover mycket men när de väl är vakna och busar en hel del. Dock har de lugnare lekar än sina äldre halvbröder som sprang omkring som idioter här för ett par veckor sedan.

Mandel är tjejen som har mammas form, men pappas färg. Hon är glad och vill mer än gärna umgås. När det är väl dags för läggdags så kommer hon gärna och lägger sig bredvid mig på huvudkudden. Hon är gärna med pappa Poppy.

Marsipan är tjejen som mer och mer börjar bli lik moster Soto (Pralin) då tänker jag inte bara på utseendet utan även i sättet. Hon har samma glada uppsyn och har väldigt mycket studs i benen.

IMG_3941 IMG_3945 IMG_3946 IMG_3948 IMG_3949 IMG_3952 IMG_3958 IMG_3968 IMG_3973

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.