Mazarin 2016

Åttioandra dagen

Imorse väcktes jag klockan fem av en söt liten kattungen som satt vid min sida och började pipa i mitt öra. Jag öppnade försiktigt ena ögat och såg en stolt och nöjd Mandel. Hon har alltså hoppat över planket i köket, tagit sig ner för trappan, hoppat över planket till sovrummet, upp i min säng. Vi gick upp tillsammans och satte oss i soffan tillsammans med Marsipan och tog morgonkaffet.

Vid lunchtid insåg jag att de där plankorna som hinder, var helt värdelösa då både Mandel och Marsipan kom skuttandes ut på altanen när jag satt där. Så det var bara och ta bort och säkerhetskolla så att det fungerade för de små att kunna skutta omkring överallt i huset. Oj så de har sprungit omkring och lekt. Upp och ner för trappan. Men efter en stund somnade de båda två i gästrummet. De fyra stora katterna satt bara och tittade på. De undrade lite vad det var som hände.

Mandel äter ordentligt igen och än en gång är räkost en stor favorit. När det var dags och sova kom de små och lade sig bredvid mig i sängen.

IMG_5869 IMG_5870 IMG_5871 IMG_5872 IMG_5875 IMG_5888 IMG_5890 IMG_5883 IMG_5892

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.