Mazarin 2016

Sjuttiosjunde dagen

Att vara kattunge måste vara helt underbart? När jag kom hem från jobbet kom två små söta pälsbollar framskuttandes och vill ha gos. Jag satte mig ner tillsammans dem på golvet i köket och de kom fram och klängde på mig. Marsipan är jättebra på att prata. Det är som om hon berättar om vad som har hänt under dagen. Mandel pratar hon med fast inte alls lika mycket. Hon sitter så sött och lägger sitt huvud på sne och lyssnar. Hon är så bedårande. Jag vet att man inte ska ha favoriter men Mandel är så lik sin pappa och sin mamma. Hon är en perfekt bladning. Jag vet att jag har skrivit tidigare att charmtrollet Marsipan är mormor Vanilj upp i dagen. Jag älskar så klart henne med, vem gör inte det? Hon är så charmig och vill alltid vara med på bild.

IMG_5609 2 IMG_5611 2 IMG_5615 2IMG_5621 2 IMG_5627 IMG_5626 IMG_5623 2 IMG_5625

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.