Mazarin 2016

Nittiofemte dagen

Tänk så olika man kan vara som syskon.  Mandel och Marsipan är inte lika någonstans, varken till utseendet, beteende eller temperament. Mandel är utseendemässigt en bladning av mamma och pappa. Mammas utseende men med pappas färger. Hon är lugnare och mer försiktig. Anpassar sig gärna och vill gärna vara tillsammans med de andra katterna. Hon har ett underbart temperament, kan somna i famnen utan problem.

Marsipan är så lik mormor Vanilj både till utseendet och beteende. Hon är mer envis och mer bestämd. En linslus som man bara avgudar när hon lägger sitt lilla huvud på sne. Hon pratar gärna och berättar saker… precis som Vanilj gjorde när hon var liten.

IMG_6818 IMG_6819 IMG_6822 IMG_6823 IMG_6824 IMG_6826 IMG_6828

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.