Vanilj 2017

Trettonde dagen

Mazzy söker tröst hos mamma Vanilj och små syskonen. Eller egentligen söker hon värme då hon antagligen har börjat få förvärkar. Men som sagt än har inget hänt. Hon äter och dricker som vanligt och går på toa. Däremot ligger hon gärna hos sina små syskon och är gärna barnvakt så mamma Vanilj kan ta det lite lugnt.

De små börjar röra på sig mer och är så söta. Oj så fort tiden går. Imorgon ska jag försöka ta fram fin-kameran och ta två veckors kort på dem. Nu ställer jag klockan på ringning varannan timme, har gjort det de senaste dagarna. Vill vara säker på att jag inte missar något. Mazzy är inte lika bra som sin mamma och tala om när det är dags.


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.