Vanilj 2017

Tjugofemte dagen

Idag har jag fått sitta i lekhagen lite grann och fått umgåtts med de små minivaniljerna. Alla tre är pigga, glada och börjar bli riktigt roliga och hänga med. Alla tre har behov av att få umgås med egen tid, en del mer än andra. Rosa (Apelsin) vill komma upp i famnen nästan hela tiden. Hans systrar vill också men är inte lika på som brorsan. Kommer ihåg att det var likadant med Valle och systrarna Mazzy och Maräng.

Trillingarna sover mycket men när de väl nu är vakna börjar de röra mer och mer på sig. Märker att även om de äter så tror jag de börjar förbränna lite också. Kommer låta dem få börja smaka på kattmat på lördag när de fyller fyra veckor. Ska bli spännande och se vad de tycker om det. När man börjar ge mat kommer också kattlådeträning. Då blir ju det ju bajs också. Innan dricker de ju bara mamma-mjölk och då hjälper mamman att ”kissa” dem.


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.