Vanilj 2017

Trettiofemte dagen

Idag fyller trillingarna fem veckor! Det har vi firat genom att fotografera dem med fin-kameran 😉

Först ut är Apelsin (Rosa, blåtabby hane)
Apelsin är en pratig och sällskapssjuk liten kille som älskar och vara i famnen och som är otroligt busig och framfusig. Han är den som uppmuntrar till lek och är helt orädd.

Näst ut blev Mandarin (Ljusblå blåmaskad hona).
Hon är fortfarande väldigt lik sin storasyster Mazzy (Mazarin). Dock tycker jag att hon har bättre haka än sin syster i samma ålder. Ska bli spännande och se hur hon utvecklas. Hon vill gärna komma upp i famnen och gosa hon med. Hon kan klättra också och kom precis ur den lilla hagen innan jag hann byta. Utbrytardrottning med andra ord.

Sist men inte minst Clementin (Lila, blåtabby hona).
Hon är mer lugn och försiktig än sina syskon. Hon är väldigt gosig och sitter mer än gärna i i famnen men hon behöver inte slåss för att komma dit. Hon har nog lite av sin mamma i sig. Hon tittar med sina blåa söta ögon och ber istället. Säger inte så mycket, hon behöver liksom inte det. Hon kan kommunicera ändå 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.