Vanilj 2017

Trettiotredje dagen

Idag är det en stor dag. Kattungarna har fått smaka lite babymousse och uppblött torrfoder. Inte för att de gillade det men de har smakat allesammans. Mandarin (ljusblå) smakade lite mer än de andra två. Undra om det var därför sedan hon fick ork och kraft till att lyckas klättra ur lekhagen? 😉 Hon svingade sig upp över kanten så nu får jag väl räkna dagarna innan det blir till och öppna upp i vardagsrummet för de små.

Varje dag börjar de bli mer aktiva och det är ju inte så konstigt. De är ju snart fem veckor. Tiden springer iväg och jag inser att det är bara sju veckor kvar av tiden här hemma hos mig. Nu börjar det ju blir riktigt roligt och umgås med dem. Så nu tänker jag njuta varje minut som jag får tillsammans med dem.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.