Vanilj 2017

Sextiofemte dagen

Nu börjar det verkligen vända för de små. Vaniljs tre sötnosar har både ökat bra i vikt och fått en bra fast avföring. Det börjar minsann vända som sagt. Känns riktigt skönt efter att haft ett par jobbiga dagar.

Apelsin är fortfarande tuffast och är riktigt tuff när han leker. Han är så söt med sina bedjande ögon så jag kan aldrig bli riktigt arg på honom. Även om man kanske borde det ibland. Prinsessan Clementin är så bedårande hon är en riktig sötnos som försöker vara tuff, men backar lite när det blir lite väl hårt. Då sitter hon heller och iaktar. Mandarin däremot är inte rädd, hon kan utmana brorsan utan problem, men det ska vara när hon vill. Hon är tydlig med när hon inte vill och då kan till och med Apelsin backa. Mandarin är så lik Mazzy när hon var liten. Hon styrde och ställde hon med i den åldern.

2 reaktioner på ”Sextiofemte dagen

  1. Hoppas Mandarin fortsätter att styra när hon kommer till sitt nya hem för Kurt behöver en fast tass, han kan vara riktigt jobbig emellanåt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.