Vanilj 2017

Sjuttioförsta dagen

Borta bra men hemma bäst, så är det så klart. Nu har vi kommit hem efter ett par dagar hos min pappa. Minivaniljerna har inte haft några som helst problem med att åka bil. De sov så sött med sin mamma och extra mamma Choklad i bilen.

Clementin är den av tjejerna som är mest lik Vanilj i sättet. Hon är inte lika pratig men hon vet hur hon ska få som hon vill och är helt orädd av sig. Precis innan vi skulle åka från pappa lärde hon sig hur hon skulle hoppa över planket. Vi hade stängt in dem i vardagsrummet så att de hade en begränsad yta och röra på sig. Men hon luskade ut hur hon skulle komma över även om det var för högt. Att hoppa från soffan och sedan klättra över planket… det var inget svårt för Clementin och luska ut. När hon väl hade lärt sig det så gick det inte och hejda henne.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.