Utställning

Poppy lyckades bli Best in Show i Sundsvall

I helgen åkte jag och Poppy (IP SE*Stellani’s Bugatti) till hans födelseort Sundsvall för att delta i SUK-kattutställning. Att vi skulle komma hem med 2 x CAGPIB, NOM och BIS var ingenting vi kunde drömma om. Vi är så stolta och tacksamma!

Lördagen den 19 augusti hade vi Cristiano Federico Sandon som domare. Poppy fick väldigt fin bedömning och slog ut en fin lila birma i nomineringen och gick vidare till panelen. Väl där fick han 2 av 3 röster och blev BIS (Best i Show) kastrathane kategori 1.

På utställningen passade Poppy på och vila……

Väl tillbaka på hotellet fick Poppy njuta lite av lugn och ro. Men först lekte han lite med sin fina pokal och sin favorit boll.

Söndagen hade vi Hannah Jensen som domare. Även denna dag fick Poppy en riktigt fin bedömning. Hannah hade ringbedömning vid sin nominering och där slog vi ut en fin ragdoll. Så även denna dag hamnade Poppy i panelen och fick alla röster! Så en gång till BIS (Best in Show) kastrathane kategori 1.

Ojojoj… vi är så glada!! och stolta…. och tacksamma…. Vem hade trott detta?
Tack söta Anitha för att jag fick köpa denna guldklimp! Tack Sundsvall för en otroligt roligt helg!! och tack alla underbara utställningskollegor som hejat och grattat! Det värmer! <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.