Utställning, Vanilj 2017

Vilken helg för Pinkalicious!


© Foto: Elin Lorensson

Denna helg har två Pinkalicious katter varit med på utställningar. Figaro (SE*Pinkalicious Apelsin) i Västra Frölunda Göteborg och Mandy (SE*Pinkalicious Mandarin) i Luleå. Båda två tävlar i klass 11 som juniorer och är födda 4 februari 2017 och tillhör min E-kull med Vanilj som mamma och snyggingen Gösta som pappa.

Figaro tävlade med matte Elin och fick jättebra bedömning och EX 1. I BIV hade han hårt motstånd med bland annat två snygga katter som tog BIS. Men vi är så stolta över hans fina bedömning och att han klarade sin första utställning så bra. Tack söta Elin för att du ställde ut honom! <3

Figaro är så lik sin pappa Gösta. Han har precis samma fina uttryck och ögon färg. Figaro kommer bli en riktig ”heartbreaker” när han blir stor 😉

© Foto Kerstin Eslund

Mandy tävlade både på lördagen och söndagen i Luleå med sin ”pojkvän” Kurt och matte Kerstin. På lördagen blev Mandy både BIV (Best in Variant), NOM (Nominerad som domarens bästa) och BIS (Best in Show) Junior. På söndagen gick det nästan precis lika bra. Mandy blev inte BIV, men både NOM och BIS Junior!

Vi är så klart sjukt stolta över både Mandy och matte Kerstin!

Så tack Elin och Kerstin för helgens bravader! Ni har förgyllt min helg! Kram till er och till Figaro och Mandy!

Omslagsbild: © Foto Lars Nilsson, Utställning i Luleå. Mandys pojkvän IC Kurt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.