Vanilj 2017

Besök hos Figaro

Igår besökte jag Apelsin eller Figaro som han heter numera. Figaro bor i Göteborgs skärgård, ute på Hönö och har vuxit riktigt mycket sedan jag såg honom sist. Han är fortfarande lika söt och älskar och leka. När jag kom med min vippa så blev jag mer än populär. Den ville han verkligen leka med och jag fick en trevlig fotostund med unge herr sötnos.

Det är verkligen roligt att ha förmånen och få besöka sina kattungar och se hur bra de har det. Tack söta Elin och Ann-Charlotte för att ni tar så bra hand om Figaro. Han har det så bra hos er och det är en fröjd och se hur fin han är. Roligt och se hur lik pappa Gösta han är!!

2 reaktioner på ”Besök hos Figaro

  1. Tack själv finaste Suzanne! Det var så roligt att du ville komma och roligt att det blev så många fina kort ❤️ Tusen tack !

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.