Vanilj 2018

Fyrtiofemte dagen

Idag har det varit en lång dag. Vi har varit vakna sedan arla morgonstund och har fått en ny varmvattenberedare installerad. Jag hann med lite jobb innan vi packade ihop oss och åkte till pappa på mini-semester. Resan gick hur bra som helst. De små sov sött med mamma Vanilj.

Det gick fort att anpassa sig och nu springer de runt i vardagsrummet och i sin kattungehage. Jag tog även med flera av deras vanliga leksaker så att det ska kännas som hemma. Nu ska vi njuta av helg.. ska försöka fotografera dem ute i trädgården under helgen om vädret tillåter.

Men ni har väl inte missat att det nu är dags och boka möte ifall ni vill träffa kattungarna? Jag har satt upp dagar och tider som passar oss. Ni kan hitta dem här.

Oj jag åt visst upp all mat.. menar ni att jag har mat i HELA ansiktet?

Min lilla klätterapa – Anthon!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.