Vanilj 2018

Fyrtiotredje dagen

Hurra! Idag fyller #minivaniljerna2018 sex veckor! Oj så tiden springer iväg! Tidigt imorse så passade jag på och fota kattungarna. En av dem (Anthon) ville hellre vara fotoassistent och sitta på min axel. Han somnade efter ett par sekunder…. och nej han fick inte sitta kvar där när jag skulle fotografera de andra. Han fick sova sött i soffan istället med sin mamma.

Det märks de börjar bli större… men än är de små…. så små.

Grön – Anthon Berg, SBI b (chokladmaskad) hane
Min favorit. Man får inte säga så men det är sanningen. Han är otroligt gosig och är alltid nära. Han älskar att pussas! Älskar hans uttryck… hans ögon. Även han försöker vara lite tuff och bitas, men han är mycket lugnare än sina syskon. Han ligger hellre på mitt bröst och myser.

 

Gul – Callebaut W2, SBI n21 (bruntabbymaskad) hane
Charmören som alltid vill vara där det händer. Calle är den av kattungarna som är helt orädd och som alltid vill stå i centrum. Han är den som är mest dominant och som springer runt och jagar de andra. Han är även fotogenique och gör poser när man tar fram kameran. Han är ett riktigt charmtroll som vet hur man ska göra för att ha en snäll och glad matte.

 

Lila – Michel Cluizel, SBI b21 (chokladtabbymaskad) hane
Tuff liten kille som gillar att bli kliad på magen. Micke är väldigt intensiv när han är vaken men han är inte riktigt lika dominant som sin brorsa Calle. Han är helt orädd och klättar gärna högt upp om det går. Han lägger sig gärna nära men klagar inte om du tar några sekunder till hans syskon. Han gillar uppmärksamhet men behöver inte stå i rampljuset hela tiden.


Rosa – Vanini Dolce Vita, SBI b (chokladmaskad) hona
Tuff brud i chokladförpackning. Vanini är verkligen en tuff liten tjej. Hon är den som absolut kan utmana Calle om vem som ska ha mest uppmärksamhet. Hon är helt orädd och älskar att äta och leka med nya leksaker. Hon har hittat leksakslådan och släpar gärna ut alla leksaker på golvet. Hon är den som gärna vill bli buren oavsett vem som gör det. Bara någon visar henne uppmärksamhet. Hon står mer än gärna i rampljuset.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.