Vanilj 2018

Femtioförsta dagen

Idag har jag varit hemma med kattungarna hela dagen. De har busat och jag har försökt fotografera dem i grupp men idag var det näst intill helt omöjligt. De ville absolut inte sitta still samtidigt, alltid var det någon som rörde på sig!

Men för varje dag så lär man känna kattungarna bättre och bättre. De är fyra helt olika individer och har helt olika behov, precis så som vi människor är. Anthon är den som hellre vill vara med människor än med katter. Han tycker det är roligare och vara med mig än med sina syskon. Han sitter gärna på axeln och är med när man gör saker. Detta har han ärvt efter Vaniljs mamma Mira.

Calle är den tuffa som styr upp alla lekar, samtidigt är han väldigt mysig och vill pussas. Micke är killen som gärna ligger nära och som vill sällskap mer eller mindre hela tiden. Han sover där alla andra är och han vill ha närhet. Vita är tjejen som ingen sätter sig på hon är envis och tuff, men samtigt inte dominant. Hon kan sova själv eller i grupp det spelar henne ingen roll. Mat är dock viktigare än lek. Så fort jag öppnar kylen eller tar fram mat är det hon som är först framme. Hon äter allt. Precis allt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.