Vanilj 2018

Femtiosjätte dagen

Idag var det dags för gruppbild. Jag försöker lära dem att det är då får man leka med vippan, när det är fotografering alltså. Alla kattungarna tycker det är roligt men det är verkligen inte enkelt och få dem att titta åt samma håll samtidigt…. 😉 Men skam den som ger sig.

Idag har kattungarna tagit det lugnt på dagen. De leker lite men de sover väldigt mycket också. Det är först nu på eftermiddagen kvällen som det har blivit lite fart på dem. Vi har bokat tid för vaccinering nästa vecka så nu börjar nedräkningen. Jag älskar varje sekund som jag får spendera med dem. Det är en ynnerst att få vara delaktig i deras liv, se hur de växer upp och hur de kan sprida glädje i andras tillvaro.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.