Vanilj 2018

Sextiofjärde dagen

Idag blir kattungarna nio veckor! Hurra säger vi och vill även meddela att alla kattungarna har fått nya hem. Tiden går fortare än vad man tror och snart kommer dessa små flytta hemifrån, men tills dess så ska jag passa på och njuta av dem så mycket jag bara kan.

Som vanligt så blev det fotografering idag på deras veckodag. Det är inte lätt att få fota i fred, då alla vill vara med hela tiden, men värst är Calle som vill vara med på alla kort! Han är lite som hackspetten i Kalle Anka på julafton 😉 Fast mer fotogenique! 🙂

Här kommer korten från dagens photoshoot!

Grön – SE*Pinkalicious Anthon Berg (chokladmaskad) SBI b (hane)

Gul – SE*Pinkalicious Callebaut W2 (bruntabbymaskad) SBI n21 (hane)

Lila – SE*Pinkalicious Michel Cluizel (chokladtabbymaskad) SBI b21 (hane)

Rosa – SE*Pinkalicious Vanini Dolce Vita (chokladmaskad) SBI b (hona)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.