Vanilj 2018

Sextiosjunde dagen

Mina fyra små elefanter väckte mig lagomt tidigt. Just nu är det svårt och sova då det är varmt. Men jag vill inte klaga det finns verkligen värre saker än värmen. De små har ännu inte tagit sig över planket (hurra) så än så länge har Choklad och Poppy det skönt nere på nedervåningen. Vi får se hur de reagerar när små katterna springer löst i hela huset. En vacker dag kommer det ju ske.

Alla fyra är så mysiga riktiga små personligheter. Det ska bli så kul att få följa dem i framtiden och få se om de är när de blir större. Alla fyra vill verkligen mysa till och från. Oftast kommer de en och en…. efter en stunda kan alla ligga runt omkring mig i soffan. (Inget som jag säger direkt nej till).

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.